Na osnovu odredbe  čl. 13 i čl. 27 zakona o zaštiti potrošača (Sl. glasnik RS 62/2014) CONTOBENE JEANS DOO NOVI PAZAR  svoje potrošače koji robu kupuju preko interneta obaveštava:

  1. da se prodaja robe putem internet sajta www.contobenejeans.com obavlja u okviru registrovane delatnosti  CONTOBENE JEANS DOO NOVI PAZAR; matični broj 17181297; PIB 100747676; tel.+381 62 212 500; gde je adresa za reklamacije: prodaja@contobenejeans.com
  2. da se osnovna obeležja robe mogu naći na sajtu www.contobenejeans.com
  3. da je prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal
  4. da se trošak isporuke naknadno obračunva u korpi web prodavnice, u iznosu od 300rsd.
  5. da poručenu robu isporučujemo u roku od 3 radna dana
  6. da se mogućnost robe uz posebne cenovne pogodnosti ili cenovne  podsticaje  obavlja u skladu sa uslovima navedenim na internet prodavnici www.contobenejeans.com
  7. da potrošač robu koju kupuje preko internet prodavnice  www.contobenejeans.com može platiti pouzećem gotovinski prilikom preuzimanja. 
  8. da u slučaju prijema robe potrošač uvidi da veličina nije odgovarajuća, potrošač ima pravo da artikal zameni u roku od 3 dana.
  9. da za robu koja je poručena putem internet prodavnice www.contobenejeans.com  potrošač ima pravo da izjavi reklamaciju na proizvod u roku od 3 dana.
  10. da u roku od 15 dana kupac dobija povratnu informaciju da li je reklamacija prihvaćena.


Sa poštovanjem,
Vaš Contobene jeans.